Marți seară, mai multe autoturisme parcate pe o stradă din Constanța au fost avariate de un bărbat. Potrivit primelor informații, acesta s-a urcat nervos la volan, după o ceartă cu soția sa. 

Bărbatul a fugit după ce a lovit mașinile

Proprietarii mașinilor avariate povestesc că au auzit o bubuitură puternică urmată de alte câteva lovituri. Aceștia au ieșit din case să vadă ce se întâmplă și au sunat la Poliție.

Până să ajungă oamenii legii, şoferul a plecat din zonă.

Citește și: Capcanele rutiere sunt la tot pasul! O linie discontinuă a fost trasată pe un șanț din Vaslui: „Se răstoarnă omul din cauza marcajului făcut în bătaie de joc”

Acesta a fost ulterior identificat de polițiști și, conform oamenilor legii, bărbatul are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vedere soluționării tamponării.

Ce au transmis autoritățile

"La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Pandurului din municipiul Constanța, s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Pandurului și ar fi lovit 6 autoturisme care erau parcate.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului. Acesta a fost, ulteior, identificat de polițiști, având la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vederea soluționării tamponării."

, a transmis Biroului de presă al IPJ Constanța.

Citește și: VIDEO- Scene incredibile surprinse în Ardustat. Bătaie după rugăciune

Din fericire, nu au existat victime umane, însă au fost produse pagube materiale însmenate.

„Radiatorul este spart, asta am pornit-vă dați seama că paguba este mare plus mașina vecinei,” a spus o soferiță a cărei mașină a fost avariată.

Citește și: Deținutele din Rusia, trimise pe frontul din Ucraina. Ce ordin le-a dat Putin femeilor din pușcării

Oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat și de ce a ales să recurgă bărbatul la acest gest. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si