Vestea a fost dată joi, în jurul orei 14: 25, printr-un apel la 112. Vocea de la capătul firului a anunțat această faptă tragică. Un bărbat și-a dat foc pe DN39. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu o autospecială cu stingere cu spumă și un echipaj SMURD. 

Nu a mai putut fi salvat

Din nefericire, pentru bărbatul de 41 de ani nu s-a mai putut face nimic. 

"Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că bărbatul a fost dat anterior dat dispărut de familie. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut totul, dar și care au fost motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Un bărbat de 70 de ani a ars de viu, după ce rulota lui a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din localitatea Bucecea, a decedat după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în această dimineață.

Un vecin a observat flăcările și a sunat după ajutor la 112. 

Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat

La caz s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucecea și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat faptul că rulota ardea în totalitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Întrucât existau informații că bărbatul nu a reușit să iasă din vehicul, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat, în rulotă. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de tragedii, ISU Botoșani recomandă respectarea următoarelor măsuri:

✔ verificaţi instalaţia electrică;

✔ asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;

✔ nu faceți improvizații la instalația electrică.

Citește și: O fetiță de cinci ani a murit arsă de vie, în Țara Galilor







Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si