Telenovela barbatului casatorit, in acelasi timp, cu 3 femei, incepe cu Maria- prima sa iubire. Femeia, care lucreaza ca femeie de serviciu,  povesteste despre dragostea cu nabadai pe care a avut-o cu sotul ei si recunoaste ca nici acum nu l-a uitat. Asta desi a ars toate pozele cu el.
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doamna Maria: Stimata doamna, cum l-ati intalnit, a fost dragoste le prima vedere? A fost. Si ce a urmat? A urmat cea cu nabadai.  La o ferma, incepuse sa faca misto de mine si eu i-am dat cu piatra in cap si de acolo ne-am casatorit, avem trei copii impreuna.
    
Cunoscand foarte bine arta seductiei, barbatul a convins-o, intr-un final, pe Maria sa-i devina prima sotie.



Cei doi s-au casatorit si au impreuna 3 copii. Totul a mers ca-n basme,  pana cand barbatul a fost condamnat pentru un furt prostesc.
 
Doamna Maria: Ii daduse 6 ani si a facut 3 ani. Cand a iesit era schimbat, inceput sa bea mai mult.
 
La scurt timp de la eliberare, omul s-a despartit de prima nevasta, dar fara acte legale.
Omul avea ganduri mari.
 
Doamna Maria: El singur a plecat, a spus ca vrea sa gaseasca o doamna mai bogata.
 

Dupa 5 ani s-a casatorit cu a doua sotie. S-a despartit si de aceasta, iar in cele din urma s-a insurat cu o alta femeie din Navodari.   De niciuna dintre neveste nu s-a despartit insa in acte.
 
VECIN: El mi-a spus mie ca persoana fizica faptul ca a fost casatorit cu prima, a doua si a treia nu vrea sad ea divort. A treia este doamna.  
 
Actuala sotie a barbatului spune ca omul nu a divortat de primele doua din motive finainciare. N-ar fi vrut sa plateasca Mariei pensie alimentara pentru cei 3 copii.
 
- Costa mult divortul? Sa cada de comun acord si sa se faca la notariat. Da, exact. 09.41
 
LOCALNICA: Parerea este urata, foarte urata. Dar cum sa-ti iei 3 sotii frate?
 
Reprezentatnii de la starea civila ne dezvaluie  cum a putut acest barbat indragostit  sa aiba 3 sotii in acelasi timp. El a mintit, practic,  ca nu a mai fost insurat niciodata.
 
Daniela Clinciu, inspector superior Starea Civila:  Tinerii completeaza un formular in care declara pe propria raspundere ala a cata casatorie sunt si daca intocmesc conditiile legale de depunere a actelor.  
 
Abia de curand, datorita noului sistem informatic, inspectorii pot depista oamenii care vor sa se casatoreasca, fara sa divorteze de partenerul anterior.


 
Daniela Clinciu, inspector superior Starea Civila: Este mult mai usor sa verifici o persoana, avem acces la baza de date si verificam orice persoana in momentul depunerii.

Citeste si: Caras-Severin: Barbat impuscat mortal la o partida de vanatoare

 
Reporterii Kanal D au incercat sa dea de acest iubaret misterios care le-a frant inimile celor 3 neveste.( din BIG 1, min 5.51 bate la usa).  Omul nu a fost insa de gasit pe nicio cale. Procurorii constanteni l-au trimis in judecata  pentru bigamie. In curand instanta va stabili primul termen in acest dosar cu nabadai.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si