Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Constanta este casatorit cu trei femei! Procurorii vor sa il arunce in puscarie

Un barbat din Constanta este acuzat de procurori ca s-a casatorit de 3 ori, dar nu a divortat legal de niciuna dintre sotii. Din cauza ca a iubit prea mult, barbatul ar putea ajunge acum dupa gratii pentru bigamie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Telenovela barbatului casatorit, in acelasi timp, cu 3 femei, incepe cu Maria- prima sa iubire. Femeia, care lucreaza ca femeie de serviciu,  povesteste despre dragostea cu nabadai pe care a avut-o cu sotul ei si recunoaste ca nici acum nu l-a uitat. Asta desi a ars toate pozele cu el.
 

Doamna Maria: Stimata doamna, cum l-ati intalnit, a fost dragoste le prima vedere? A fost. Si ce a urmat? A urmat cea cu nabadai.  La o ferma, incepuse sa faca misto de mine si eu i-am dat cu piatra in cap si de acolo ne-am casatorit, avem trei copii impreuna.
    
Cunoscand foarte bine arta seductiei, barbatul a convins-o, intr-un final, pe Maria sa-i devina prima sotie.

Cei doi s-au casatorit si au impreuna 3 copii. Totul a mers ca-n basme,  pana cand barbatul a fost condamnat pentru un furt prostesc.


 
Doamna Maria: Ii daduse 6 ani si a facut 3 ani. Cand a iesit era schimbat, inceput sa bea mai mult.
 
La scurt timp de la eliberare, omul s-a despartit de prima nevasta, dar fara acte legale. Omul avea ganduri mari.
 
Doamna Maria: El singur a plecat, a spus ca vrea sa gaseasca o doamna mai bogata.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dupa 5 ani s-a casatorit cu a doua sotie. S-a despartit si de aceasta, iar in cele din urma s-a insurat cu o alta femeie din Navodari.   De niciuna dintre neveste nu s-a despartit insa in acte.
 
VECIN: El mi-a spus mie ca persoana fizica faptul ca a fost casatorit cu prima, a doua si a treia nu vrea sad ea divort. A treia este doamna.

 
 
Actuala sotie a barbatului spune ca omul nu a divortat de primele doua din motive finainciare. N-ar fi vrut sa plateasca Mariei pensie alimentara pentru cei 3 copii.
 
- Costa mult divortul? Sa cada de comun acord si sa se faca la notariat. Da, exact. 09.41
 
LOCALNICA: Parerea este urata, foarte urata. Dar cum sa-ti iei 3 sotii frate?
 
Reprezentatnii de la starea civila ne dezvaluie  cum a putut acest barbat indragostit  sa aiba 3 sotii in acelasi timp. El a mintit, practic,  ca nu a mai fost insurat niciodata.
 
Daniela Clinciu, inspector superior Starea Civila:  Tinerii completeaza un formular in care declara pe propria raspundere ala a cata casatorie sunt si daca intocmesc conditiile legale de depunere a actelor.  
 
Abia de curand, datorita noului sistem informatic, inspectorii pot depista oamenii care vor sa se casatoreasca, fara sa divorteze de partenerul anterior.
 
Daniela Clinciu, inspector superior Starea Civila: Este mult mai usor sa verifici o persoana, avem acces la baza de date si verificam orice persoana in momentul depunerii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 
Reporterii Kanal D au incercat sa dea de acest iubaret misterios care le-a frant inimile celor 3 neveste.( din BIG 1, min 5.51 bate la usa).  Omul nu a fost insa de gasit pe nicio cale. Procurorii constanteni l-au trimis in judecata  pentru bigamie. In curand instanta va stabili primul termen in acest dosar cu nabadai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI