În urma unei altercații în trafic, un bărbat de 36 de ani din Craiova a fost lovit în cap cu o macetă de un șofer nervos.

Problemele în trafic se rezolvă cu... maceta

Ieri seară, bărbatul de 36 de ani s-a prezentat la spital cu răni la nivelul capului, din cauza loviturii agresorului cu o macetă. Victima a declarat că mașina sa a fost lovită în trafic de cea a agresorului, și, cu toate acestea, cel nemulțumit a fost inculpatul.

A coborât pornit pe scandal, după care l-a lovit pe bărbat cu o macetă la nivelul capului.

IPJ Dolj a precizat că: „În seara zilei de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada  Ştirbei Vodă, este un scandal în desfăşurare. Poliţiştii deplasați la faţa locului nu au găsit nicio persoană, ci doar un autoturism abandonat. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de o unitatea medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că un bărbat susține că a fost agresat în trafic. După impact, un bărbat din cel de-al doilea autoturism l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului şi a corpului, bărbatul de 36 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Polițiștii efectuează cercetări în această situație, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi identificarea presupusului agresor.

Citește și: VIDEO- O femeie a ajuns în spital după ce a fost bătută pentru felul cum a parcat

O femeie a ajuns în spital după ce a fost bătută pentru felul cum a parcat

O femeie din Ploiești a fost snopită în bătaie de un bărbat, care a fost nemulțumit de felul cum a parcat aceasta. În urma incidentului, femeia a ajuns la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Scandal, urmat de bătaie pe o stradă din Ploiești. Un bărbat a bătut cu brutalitate o femeie, din cauza felului cum a parcat.

La scandal a fost prezentă și sora victimei.

O femeie din Ploiești  a fost agresată verbal și fizic   de un individ de 58 de ani, care, s-a arătat extrem de mulțumit de felul în care a parcat aceasta.

În urma disputei, scandalul a degenerat și, ulterior, s-a soldat cu bătaie. Femeia a fost bătută cu bestialitate și a necesitat internarea în spital. La scandal a fost martoră și sora victimei.

Citește și: Un bărbat cu probleme psihice a amenințat că trage cu arma în oameni, în plină stradă

Polițiștii au identificat agresorul

În urma verificărilor, polițiștii Secției nr.3 din Ploiești,  au identificat agresorul  și i-au aplicat o sancțiune în conformitate cu legea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

IPJ Prahova a transmis că: „La acest moment, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe  .   În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Ploiești. Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 de lei  ”.

Citește și: VIDEO- Scandal de amploare, în Capitală. Doi vecini s-au bătut pentru un loc de parcare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si