Tragedie la locul de muncă. Un bărbat de 48 de ani a murit vineri dimineața, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la firma unde lucra, în localitatea Niculești, Dâmbovița, potrivit Observator.

Medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat 

ISU Dâmboviţa a fost solicitat, vineri, să intervină pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Niculeşti. "La locul evenimentului, echipajele de intervenţie au găsit o persoană prinsă într-un utilaj, inconştientă.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ", a transmis sursa citată.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată.

[Sursa foto: Smurd- Facebook]

Incidentul s-a produs la un operator economic din comuna Niculeşti, având ca obiect de activitate producţia şi conservarea cărnii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O îngrijitoare româncă este acuzată că a matratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani, din Moreni, ar fi fost rănit în timp ce ar fi manipulat un utilaj. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările  producerii evenimentului", au transmis, la rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Acum, și inspectorii ITM  cercetează incindentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si