Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Dâmboviţa a murit, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la abatorul unde lucra

Un bărbat de 48 de ani a murit după un accident de muncă teribil, în localitatea Niculești, Dâmbovița.

Stefania Pavel,

Un bărbat de 48 de ani a murit după un accident de muncă teribil, în localitatea Niculești, Dâmbovița.

[Sursa foto: Ambulanta - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie la locul de muncă. Un bărbat de 48 de ani a murit vineri dimineața, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la firma unde lucra, în localitatea Niculești, Dâmbovița, potrivit Observator.

Medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat 

ISU Dâmboviţa a fost solicitat, vineri, să intervină pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Niculeşti. "La locul evenimentului, echipajele de intervenţie au găsit o persoană prinsă într-un utilaj, inconştientă. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ", a transmis sursa citată.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată.

[Sursa foto: Smurd- Facebook]

Incidentul s-a produs la un operator economic din comuna Niculeşti, având ca obiect de activitate producţia şi conservarea cărnii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: O îngrijitoare româncă este acuzată că a matratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani, din Moreni, ar fi fost rănit în timp ce ar fi manipulat un utilaj.

Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările  producerii evenimentului", au transmis, la rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Acum, și inspectorii ITM  cercetează incindentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI