Bărbatul care locuia cu soția, soacra, fiica și fiul său lucra la o fabrică unde au fost înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

Apropiații spun că bărbatul era terorizat de gândul că s-ar putea infecta cu coronavirus, în ciuda faptului că nu ar fi avut niciun motiv serios pentru îngrijorarea lui.

Citeste si: Noua iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este mămică?! Vezi cum a fost surprinsă Florentina Neagu

Sinucigaș de teama COVID-19. Ce a scris în biletul de adio

Bărbatul din satul Odaia Turcului – comuna Mătăsaru a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de familia acestuia, care la scurt timp a găsit și biletul de adio care explica gestul extrem.

Citeste si: Fostul logodnic al Dacianei Sârbu este cel mai sărac polițist din România! Alin Bobeanu este ofițer specialist la IPJ Neamț EXCLUSIV

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În biletul de adio, bărbatul i-a mărturisit soției că frica nu îi dă pace și i-a cerut să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo.

El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, spune o vecină.

Citeste si: Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia care este blocată într-un punct fragil

Rudele spun că este posibil ca acesta să fi suferit de o depresie, având în vedere că bărbatul devenise în ultima vreme tot mai abătut, scrie stirileprotv.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si