În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum cele două victime, un bărbat și o femeie, coboară din lift și îl observă pe individ la intrarea în scara de bloc. Tânărul care o însoțea pe femeie hotărăște să îl lase în interior, moment în care începe haosul. Agresorul începe din senin să împartă pumni și picioare. Toată scena de coșmar a durat aproape un minut.

Citește și: O întâlnire amoroasă s-a încheiat cu o sechestrare. Cum a reușit să scape victima

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, a agresat fizic o femeie şi un bărbat, în scara unui bloc de locuinţe din Deva. În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul șef de poliţie Bogdan Nițu.

Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe atacator

De asemenea, reprezentantul IPJ Hunedoara a transmis că polițiștii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic de urgență 112.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Sfârșit tragic pentru două persoane care și-au pierdut viața într-un accident rutier

Un bărbat din Deva a fost dat în urmărire națională. Individul a snopit în bătaie doi tineri în scara unui bloc

El este Claudiu Gheorghe Roznovan 

[Sursa foto: Poliția Română]

Bărbatul în cauză,  Claudiu Gheorghe Roznovan, este cercetat pentru sărvârșirea a două infracțiuni de lovire și alte violențe.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. În baza art.226 C.p.p. rap. la art.223 alin.1 lit.a) şi alin.2 C.p.p. şi art.202 alin.1 C.p.p., dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului ROZNOVAN CLAUDIU GHEORGHE cercetat pentru săvârșirea a două infracţiuni de lovirea şi alte violenţe, fapte prev. și ped. de art.193 alin.2 C.p., cu aplicarea art.38 alin.1 C.p., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele inculpatului. În baza disp.230 alin.1-4 C.p.p., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpat. Respinge cererea formulată de apărătorul desemnat din oficiu, privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar ori a arestului la domiciliu. În baza art.275 alin.3 C.p.p., cheltuielile judiciare în cuantum de 100 de lei avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în cuantum de 340 lei se avansează din fondul special al Ministerului Justiţiei către Baroul Hunedoara. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat.

Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.01.2023, ora 10,41",  se precizează într-un comunicat al Judecătoriei Deva.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Schimbări radicale în privința plății facturilor- românii au fost puși pe drumuri către furnizori pentru clarificări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si