Tragedia a avut loc în localitatea Dăbuleni, acolo un bărbat a fost prins sub un mal de pământ.

Un bărbat din Dolj a decedat după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

La fața locului au ajuns o autospecială de descarcarere, un autocamion dotat cu containar multirisc, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospeciala SMURD, un echipaj SAJ şi un buldoexcavator. 

Citește și: VIDEO- Rezultatul necropsiei bebelușului din Suceava care a a murit după botez. Cauza decesului ar fi fost înecul

Bărbatul efectua lucrări lucrări de canalizare în momentul în care malul de pământ s-a surpat peste el. Pompierii au reușit să-l scoată, dar bărbatul a fost declarat decedat.

Pericol de explozie la Focșani după ce un bărbat a tăiat cu toporul o țeavă de gaz şi s-a refugiat într-un imobil

Un individ a fost pe punctul de a provoca o tragedie după ce a tăiat cu toporul o ţeavă de gaz. Forţele de ordine au reuşit să-l imobilizeze.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”În jurul orei 17.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în municipiul Focşani, un bărbat a intrat în incinta unui magazin având asupra sa un topor, a spart geamul uşii de acces, luneta unei maşini şi a folosit un spray lacrimogen”, a transmis, joi seară, IPJ Vrancea.

Citește și: Tragedie în Marea Britanie: o tânără a murit după ce a amestecat în ceai cu lingurița greșită

Bărbatul a intrat într-un imobil din apropierea magazinului, dar a fost imobilizat de către polițiști.

”La vederea echipajelor de intervenţie, bărbatul a tăiat ţeava de gaze şi a folosit flacără deschisă. Luptătorii din cadrul SAS şi jandarmii sosiţi la faţa locului au pătruns  în locuinţă, au imobilizat bărbatul de 41 ani şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani”, a mai precizat sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si