Bărbatul în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Strehaia, a dezvăluit că a luat un tânăr la ocazie pentru a se deplasa în Drobeta Turnu Severin.

Totul a avut loc în localitatea Balota, acolo unde bărbatul în vârstă de 49 de ani a luat doi tineri la ocazie. Ajunși în Drobeta Turnu Severin, șoferul în vârstă de 49 de ani a constatat că îi lipsește telefonul mobil, reproșându-i tânărului că i l-ar fi sustras.

Vizibil deranjat de aceste acuzații, tânărul i-a dat doi pumni în față șoferului și a plecat furios, lăsându-și victima întinsă pe jos. Oamenii legii au fost alertați de un paznic al unui magazin.

Citește și: Un muncitor din Harghita a fost rănit, după ce un bloc de beton s-a prăbușit lângă el

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La scurt timp după ce a ajuns la spital, bărbatul în vârstă de 49 de ani a constatat că nu fusese jefuit și că încă avea telefonul mobil asupra sa.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele tânărului în cauză.

Între timp, victima a fost externată din spital.

Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital

O româncă în vârstă de 50 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost snopită în bătaie cu o bâtă de baseball de un bărbat în vârstă de 31 de ani, concubinul fiicei sale, un alt român. Femeia a fost lovită în cap, în față și în membre. Alături de femeia din Ospedaletti și soțul ei a ajuns la spital.

Citește și: Un bărbat din Suceava s-a stins din viață după ce s-a răsturnat cu mașina. Totul a avut loc în timp ce era urmărit de poliție

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Românca în vârstă de 50 de ani se află în stare de șoc, dar dezvăluie ferocitatea cu care a fost agresată. În ciuda bătăii crunte pe care a primit-o, femeia a avut puterea de a striga, cerând ajutor, în speranța că cineva o va auzi și va chema ajutoare. "Am strigat că mă omoară, am cerut să cheme carabinierii și, din fericire, cineva a făcut-o. Au sosit două ambulanțe și carabinierii. Atacatorii noștri fugiseră deja cu o mașină", a mai dezvăluit femeia.

Citește și: Cine este Andrei, tânărul ucis de tată în timp ce tăiau porcul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si