Intreaga tarasenie s-a petrecut pe holurile primariei. Insa inceputul acesteia s-a desfasurat intr-unul dintre birouri, unde barbatul se dusese sa discute despre plata facturilor sale.

Omul sta intr-o locuinta sociala si se pare ca ar fi acumulat datorii mari la plata facturilor, motiv pentru care a venit ieri in primarie sa discute situatia lui. De aici, informatiile devin contradictorii. Consilierul institutiei sustine ca a poftit omul afara...

Dan Grigoras -  consilierul primarului municipiului Focsani: S-a intamplat sa fiu de fata la felul in care acest individ intelege sa se poarte cu angajatii primariei si cu

doamnele din cadrul acestei institutii

In timp ce victima are cu totul alta varianta.

Gioni Varvara - agresat:  AM INCEPUT SA VORBESC CU doamna! doamna, stiti ca nu am luminca de atata timp. Stiti! cum facem doamna, ca eu am acte cu care sa dovedesc ca nu am atatea datorii. Utati, am notele de plata de la munca, am tot! In timpul asta a venit el: iesi afara! M-a luat, domnule, de spate si m-a impins si m-a aruncat pe hol! Acolo mi-am rupt mana, pe hol!

In imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede clar cum omul, ce vine de dupa un colt, se prabuseste la podea. Unghiul din care este filmat nu poate dezvalui insa ceea ce se afla dincolo de perete, astfel ca nu se vede daca omul a fost impins sau daca s-a dezechilibrat, dupa cum sustine functionarul.

"Le-a injurat, le-a amenintat in fel si chip. Nu pot reproduce.
Vreua sa va spun ca sunt destul de dure si amenintarile si injuriile. Ulterior am aflat ca nu este prima oara cand se comporta in acest fel. Cu alta ocazie, amenintarile au fost si mai grave de fenul: va omor"
.

Cand a auzit in ce hal vorbea cu angajatele, consilierul l-a poftit afara pe certaret. Dar pare-se ca ar fi deschis Cutia Pandorei.

Dan Grigoras:  Am primit o reactie furibunda, alte injuraturi, alte amenintari si a iesit furtunos pe usa. In acel moment s-a impiedicat sau s-a aruncat. Nu stiu sa va spun exact. Sincer, inclin spre a doua varianta.

In timp ce imaginile stau marturie celor intamplate in primarie, victima, care nu stie de existenta camerelor de supraveghere, face acuzatii foarte grave.

Omul se afla acum in spital, unde va mai ramane internat cateva zile. Intre timp, politistii vor discuta cu martorii si vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a descurca itele acestui caz.


Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si