Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Galați a fost prins în timp ce transporta un colet cu cannabis

Un bărbat în vâstă de 39 de ani din Galaţi, prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu canabis trimis din Spania, a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc, a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Diana Bostan,

Cannabis

[Sursa foto: IPJ Galați]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit sursei citate, în momentul flagrantului, organizat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICOT, suspectul se afla sub influenţa drogurilor.

Un bărbat din Galați a fost prins în timp ce transporta un colet cu cannabis

"Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în municipiul Tecuci, unde poliţiştii şi procurorii au interceptat un colet expediat din Spania, conţinând 2 kg de muguri de canabis, iar destinatarul acestuia ar fi fost un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Galaţi", se arată în comunicat.

Citeste si: Percheziţii în România şi Marea Britanie într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Cinci persoane au fost arestate

IPJ Galaţi precizează că bărbatul a fost depistat în trafic, la volanul autoturismului, astfel că poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

Un bărbat din Gorj a fost arestat pentru trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au organizat o acțiune de prindere, în flagrant delict, în municipiul Târgu Jiu, a unui bărbat, care ar fi predat unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Droguri de circa 3 milioane de lei, ridicate de polițiștii din Republica Moldova

În cutiile respective, se aflau mai multe blistere cu comprimate ce conțineau ca substanță activă Clonazepam (17.470 de bucăți) și altele, ce conțineau ca substanță activă Alprazolam (106.065

de bucăți), bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 600.000 de euro.

Totodată, în urma constatării infracțiunii flagrante, au fost descoperiți și ridicați 1.500 de euro, 1.950 de lei, dar și două terminale mobile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI