În imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se poate observa cum, inițial, bărbatul în vârstă de 37 de ani se îndreaptă către un autoturism parcat și se ceartă cu șoferul care se află în interiorul acestuia.

Citește și: O copilă de 15 ani a făcut accident cu mașina furată de la unchiul ei. Fata este cercetată penal

În urma discuției, mașina înaintează, iar ulterior, bărbatul orbit de furie se întoarce și se năpustește asupra sa lovind-o de nenumărate ori cu pumnii. 

Bărbatul s-a baricadat în casă în încercarea de a scăpa de polițiști

Ulterior, mai mult echipaje ale forțelor de ordine au pornit în căutarea scandalagiului. Acesta a fost identificat de polițiști baricadat în apartamentul său. În urma negocierilor, individul în vârstă de 37 de ani a ieşit din locuinţă fiind imobilizat de polițiști şi transportat imediat la sediul poliţiei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bătrânii din „azilele groazei” erau lăsați fără pensii. Victimele erau lăsate fără locuințe

Scandalagiul care se afla sub influența băuturilor alcoolice s-a ales cu dosar penal pe numele său sub aspectul săvârșirii faptelor de tulburare a liniştii publice. Până la acest moment, polițiștii nu știu însă care a fost motivul ieşirii nervoase a bărbatului în vârstă de 37 de ani.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost prins sub o balotieră în flăcări

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si