Scene terifiante au avut loc în arestul IPJ Galați, acolo unde un bărbat de 43 de ani s-a spânzurat cu cablul de la telefonul fix din încăpere. El fusese recent arestat după ce fusese arestat pentru tentativă de viol. 

Corpul neînsuflețit a fost descoperit de autorități.

Citește și: Un tânăr de 28 de ani a fost găsit mort într-o spălătorie auto din Timișoara

Cum s-au întâmplat scenele macabre

În data de 27 aprilie 2023, Secţia 4 de Poliţie a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o minoră de 14 ani a fost victima unei infracţiuni de tentativă de viol. Fata, persoana vătămată, a reuşit să opună suficientă rezistenţă şi să fugă din locuinţa inculpatului şi a alertat familia, iar, ulterior, organele de poliţie”, a spus Marinela Nedelea, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. 

Citește și: VIDEO- Șocant! Drogat și „curajos”, un individ a atacat cu toporul un bărbat în Bârlad

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma sesizării cu privire la tentativa de viol, poliţiştii l-au săltat pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. A doua zi, individul a fost prezentat magistraţilor, iar aceştia au decis să-l aresteze preventiv. 

În arestul Poliției, bărbatul a decis să încheie socotelile cu viața.

Citește și: VIDEO- Atacatorii cu macete din Brăila sunt în continuare în libertate

În timpul activităţilor de supraveghere a persoanelor private de libertate, l-au găsit pe bărbatul cu vârsta de 43 de ani, în camera de detenţie, în care se afla singur în acel moment, spânzurat de cablul de la telefonul fix, montat pe peretele din încăpere” Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Citește și: UPDATE- Negociatorii ISU București intervin pentru a convinge două persoane să coboare de pe un acoperiș. Persoanele au coborât. Acestea ar fi fost evacuate din imobil.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si