Amenințările i-au adus probleme serioase cu legea unui bărbat din Gorj. Supărat pe fosta parteneră de viață, individul nu a mai luat în seamă nimic și i-a aruncat atât femeii, cât și fiicei acesteia, mai multe amenințări. Omul se afla chiar într-un live pe Facebook în timp ce o amenința în felurite chipuri pe fosta parteneră, astfel că s-a nimerit ca printre cei care priveau transmisiunea individului să se numere și fiica femeii.

După ce a văzut atitudinea fostului iubit al mamei sale, tânăra s-a temut pentru siguranța femeii și pentru a ei așa că nu a stat pe gânduri și s-a dus glonț la oamenii legii, care au luat măsuri. Astfel, gorjeanul s-a ales acum cu dosar penal.

live facebook, amenintari, gorj

Bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Răzbunarea sau amenințările în mediul online nu sunt însă nici pe departe cazuri izolate. La finalul săptămânii trecute, un alt bărbat din țara noastră s-a ales cu probleme serioase, de această dată după o postare pe platforma de socializare. Mai exact, este vorba despre o filmare în care îi amenința cu moartea pe toți membrii unei familii. Individul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar.

Și anii trecuți au existat cazuri similare. Cu ceva timp în urmă un bărbat în vârstă de 28 de ani din Hârlău s-a trezit în mijlocul unui dosar de ultraj după ce a publicat pe Facebook un text în care înjura în mai multe feluri Poliția Română și pe angajații acesteia.

Citește și: Alina Gorghiu, nemulțumită de decizia CSM în cazul judecătoarei de la Mangalia. "Mi-aș fi dorit să spulbere orice fel de semn de întrebare", spune ministrul Justiției

Pe parcursul timpului, unii români au fost sancționați de către brațul legii și pentru alte postări pe social media. Un bărbat din Bacău a devenit bun de plată după ce a postat pe contul său de Facebook un video în care se certa cu doi polițiști. Postarea a devenit virală la acea vreme iar unii oamenii au lăsat comentarii cu totul deplasate, care nu ar fi fost moderate de către autor, fapt sancționat dur de către Judecătoria Onești, notează adevarul.ro. Instanța a decis că individul trebuie să le achite 5000 de euro celor doi polițiști și să șteargă postarea cu pricina, după care să își ceară scuze public, tot în mediul online.

live facebook, amenintari, gorj

Nu este singurul caz de acest fel din ultima perioadă. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si