Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat în locuința sa. Acesta locuia separat de soție. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, marți, un comunicat prin care se arată că fapta a avut loc pe data de 6 mai.

Citeste si: Ea este femeia înjunghiată de soț pe străzile din Brașov. Tavi a lovit-o pe Alina până când lama cuțitului s-a rupt

”În seara de 6 mai, în jurul orei 22.45, numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceştia fiind despărţiţi în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat, citat de News.ro.

Conform aceleiași surse citate, după ce și-a înjunghiat soția, bărbatul s-a urcat în mașină și a mers la locuința sa din Hurezani.

Citeste si: Un cioban a primit patru ani de închisoare după ce și-a înjunghiat concubina în zona inghinală

Un ieșean și-a înjunghiat concubina din gelozie

Un ieșean a primit o condamnare de patru ani de închisoare. Acesta și-a înjunghiat concubina în zona inghinală, fiind suspectată că l-ar înșela cu alți bărbați.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a fost înjunghiată după ce ar fi fost bănuită că l-ar înșela cu alți bărbați.

Citeste si: Bătaie sângeroasă la Bârlad. Victima are o fractură deschisă

Inițial, Tribunalul Iași a decis ca bărbatul să îi plătească victimei sale 8.000 de lei drept  daune morale  și să nu se mai apropie de ea timp de 3 ani. Ulterior, sentința a fost atacată în instanță atât de procurori, cât și de Curtea de Apel. 

Citeste si:  VIDEO- O avocată, fiica unui fost procuror, s-a sinucis în timpul unei vizite la prieteni

Procurorii au apreciat că pedeapsa este una prea ușoară, fiind situată la minimul legal de cinci ani de închisoare.

Iftimie a cerut din nou schimbarea încadrării, astfel, pedeapsa pentru tentativă de omor pleacă de la 3 ani și 4 luni de închisoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si