Un ieşean a cerut protecţia legii faţă de fosta sa amantă, informează Ziarul de Iași.

Citește și: O tânără de 18 ani a fost ucisă la comanda părinților

După cinci ani de relaţie extraconjugală, ieșeanu s-ar hotărât să rămână cu soţia, dar fosta iubită nu ar vrea să accepte acest lucru.

Amanta are o perspectivă total diferită asupra situației, ea spune că bărbatul o hărțuiește și nu reușește să scape de el! 

Judecătorii au înclinat să îi dea dreptate femeii, scrie sursa citată. Cazul nu este încă soluționat, ci o decizie se va lua săptămâna viitoare, marți, la Judecătoria Iași.

Judecatoria Iași

Ieșeanul, atacat de amantă cu un aparat cu electroşocuri

Prin cererea adresată magistraţilor Judecătoriei de către Marian F., bărbatul a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva Ştefaniei M., montarea asupra acesteia a unui dispozitiv de supraveghere, ca şi obligarea femeii la predarea către poliţie a armelor deţinute.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a explicat că în seara zilei de 13 august, când se întorcea acasă, femeia a ieşit de după copacii de lângă bloc cu un aparat cu electroşocuri, pe care l-a descărcat asupra lui

de vreo 7 ori.

Cu două zile înainte, femeia îl mai aşteptase la intrarea în bloc, aşa că bărbatul era pregătit, filmându-şi cu telefonul deplasarea din parcare spre scara blocului. A putut astfel depune la dosar şi imaginile video care să demonstreze adevărul celor susţinute.

Potrivit declarațiilor de la dosar, motivul agresiunii ar fi fost tocmai faptul că o filma. Conform afirmaţiilor lui Marian F., femeia îl mai agresase fizic şi verbal, dar şi pe soţia sa, pe care o scuipase în mai multe rânduri, numind-o „panaramă” şi cerându-i să divorţeze.

Pe el, l-ar fi ameninţat că îi va arunca „cu ceva” în ochi şi că va trimite oameni care să-l agreseze. Aceasta, pentru că el refuza să se împace cu dânsa şi nu accepta să se mai culce cu ea măcar pentru o ultimă oară, scrie Ziarul de Iasi.

Femeia ar fi folosit un pistol cu electroșocuri

Povestea de dragoste s-a transformat în coșmar

Timp de 5 ani, după el, sau de 6 ani, conform celor spuse de ea, cei doi întreţinuseră o relaţie conjugală. Aceasta s-a încheiat în urmă cu doi ani, dar lăsase urme. Femeia rămăsese însărcinată, minţindu-l însă că foloseşte anticoncepţionale, şi născuse un copil, cu un an înaintea despărţirii.

De cealaltă parte, Ştefania M. a afirmat că în seara de 13 august se afla pe strada unde locuia fostul său iubit pur întâmplător. Medic şi administrator al unei firme de profil, îşi aştepta o angajată să coboare din biroul aflat în aceeaşi zonă. Ea a afirmat că, dimpotrivă, el este cel care o hărţuieşte, făcând scandal de câte ori o vedea, scuipând-o, bătând-o şi vorbindu-i urât.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În primăvară, chiar ceruse şi obţinuse emiterea unui ordin de protecţie împotriva fostului amant. Situaţia îi afecta relaţiile cu pacienţii, fiind nevoită să nu mai ia clienţi în zonă.

Femeia spune că ea era cea terorizată, iar dispozitivul cu electroşocuri şi-l cumpărase tocmai pentru a-l ţine la distanţă.

Magistraţii şi-au manifestat dubiile faţă de pericolul fizic pe care femeia l-ar reprezenta pentru reclamant.

„Instanţa reţine că disensiunile ce au avut loc între părţi nu prezintă nivelul de gravitate necesar pentru a justifica luarea măsurilor solicitate pe calea cererii privind emiterea ordinului de protecţie, nefiind reliefată vreo formă de violenţă în sensul legii”, au explicat magistraţii Judecătoriei Iași. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si