Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost lovit în plin de un alt autoturism în Satu Nou, comuna ieşeană Schitu Duca.

Un bărbat din Iași a decedat după ce a fost lovit în plin de un autoturism

Momentul tragediei a fost surprins de o cameră de supraveghere, însă zona în care a avut loc accidentul nu era luminată corespunzător.

Citește și: Un autoturism care circula pe autostrada A3 s-a răsturnat în afara șoselei. Victimele au fost transportate la UPU Târgu Mureș

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe DN24, pe raza localității Satu Nou. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism ar fi lovit o persoană care se afla neregulamentar pe partea carosabilă, în urma impactului, persoana decedând. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, iar cercetările continuă”, a anunţat IPJ Iaşi.

Accident rutier grav pe DN 6: un bărbat în vârstă de 54 de ani a decedat

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a decedat, iar alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Două accidente rutiere, în județul Timiș, în mai puțin de 15 minute! Pompierii au intervenit

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal.

În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 40 de ani și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri  medicale fiind transportați la spital.

Citește și: Accident rutier grav pe DN 6: un bărbat în vârstă de 54 de ani a decedat

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si