Daniel Ilas, domiciliat in comuna Deleni, judetul Iasi, a fost arestat pentru 30 de zile, decizia fiind luata de magistratii Judecatoriei Harlau.

El este acuzat ca la sfarsitul saptamanii trecute a provocat scandal intr-un bar din localitate, apoi a agresat echipajul de Politie chemat la fata locului.

Potrivit procurorilor, Ilas a lovit trei persoane aflate in bar, cu pumnii si picioarele, si a distrus usa localului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Una dintre victime a reusit sa apeleze la numarul de urgente 112, insa barbatul a continuat sa se manifeste violent si dupa aparitia echipajului de politie.

Anchetatorii sustin ca Daniel Ilas l-a amenintat cu moartea pe unul dintre politisti si ca a incercat sa-l loveasca cu pumnul in fata. Ulterior, barbatul a spart geamurile autospecialei de politie.

Daniel Ilas a fost retinut, iar ulterior magistratii au emis pe numele sau un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire si ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si