Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, județul Iași a transmis, vineri 9 decembrie 2022, prin intermediul unui comunicat de presă, că un bărbat în vârstă de 72 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Citește și: Tragedie noaptea la UPU Focșani. O femeie s-a stins din viață după jumătate de oră de la internare

Individul în vârstă de 72 de ani a acostat în plină stradă o minoră în vârstă de 14 ani pe care a pipăit-o pe corp iar mai apoi a sărutat-o pe gură și pe obraji.

Ce au transmis autoritățile în urma incidentului

“În data de 30.11.2022, ora 16:00, inculpatul C.M., în vârstă de 72 de ani, a acostat victima minoră D.G., în vârstă de 14 ani, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar din comuna Deleni, a constrâns-o, prin imobilizare, ţinând-o strâns de mâini, a mângâiat-o pe corp şi a sărutat-o pe gură şi obraji”, se precizează în comunicatul transmis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoriei Hârlău. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Nicole a dispărut chiar de ziua fiului ei. Familia româncei cere ajutorul

Suspectul în vârstă de 72 de ani a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis plasarea sa în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cum a avut loc incidentul din Galați unde o fată de 15 ani a fost agresată în toaleta unui mall

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat după ce a agresat o adolescentă în vârstă de 15 ani în toaleta unui mall.

Salvarea copilei a fost un bărbat care, în momentul în care a auzit strigătele, a intrat peste cei doi.

Bărbatul își aștepta soția când a auzit strigătele de disperare ale fetei de 15 ani. A intrat peste cei doi în baie și a reușit să o scape pe minoră din mâinile băiatului. Acesta a sunat la 112, dar agresorul a dispărut.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost arestat după ce a violat o fată de 15 ani în toaleta unui mall


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si