Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce a sărutat și mângâiat o adolescentă, în plină stradă. Individul are 72 de ani

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a ajuns în arest preventiv după ce a agresat sexual o adolescentă în vârstă de 14 ani. Totul a avut loc pe o stradă din judeţul Iaşi. Individul a mângâiat victima pe corp şi apoi a sărutat-o pe gură şi pe obraji, potrivit informațiilor oferite de news.ro.

Alexandra Costea,

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce a sărutat și mângâiat o adolescentă, în plină stradă. Individul are 72 de ani

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, județul Iași a transmis, vineri 9 decembrie 2022, prin intermediul unui comunicat de presă, că un bărbat în vârstă de 72 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Citește și: Tragedie noaptea la UPU Focșani. O femeie s-a stins din viață după jumătate de oră de la internare

Individul în vârstă de 72 de ani a acostat în plină stradă o minoră în vârstă de 14 ani pe care a pipăit-o pe corp iar mai apoi a sărutat-o pe gură și pe obraji.

Ce au transmis autoritățile în urma incidentului

“În data de 30.11.2022, ora 16:00, inculpatul C.M., în vârstă de 72 de ani, a acostat victima minoră D.G., în vârstă de 14 ani, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar din comuna Deleni, a constrâns-o, prin imobilizare, ţinând-o strâns de mâini, a mângâiat-o pe corp şi a sărutat-o pe gură şi obraji”, se precizează în comunicatul transmis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoriei Hârlău. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Nicole a dispărut chiar de ziua fiului ei. Familia româncei cere ajutorul

Suspectul în vârstă de 72 de ani a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis plasarea sa în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cum a avut loc incidentul din Galați unde o fată de 15 ani a fost agresată în toaleta unui mall

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat după ce a agresat o adolescentă în vârstă de 15 ani în toaleta unui mall. Salvarea copilei a fost un bărbat care, în momentul în care a auzit strigătele, a intrat peste cei doi.

Bărbatul își aștepta soția când a auzit strigătele de disperare ale fetei de 15 ani. A intrat peste cei doi în baie și a reușit să o scape pe minoră din mâinile băiatului. Acesta a sunat la 112, dar agresorul a dispărut.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost arestat după ce a violat o fată de 15 ani în toaleta unui mall

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI