UPDATE: Agresorul este un cunoscut interlop din Iași, iar victima este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă. Polițiștii i-au deschis dosar penal bărbatului.

 

Agresorul a fost reținut după ce și-ar fi bătut concubina de mai multe ori. Scandalul ar fi început acasă, după care femeia ar fi mers la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta ar fi urmărit-o și ar fi bătut-o și de față cu medicii, care au sunat la poliție. În primă fază, bărbatul ar fi reușit să scape de polițiști, a fugit, însă, s-ar fi întors la concubină și ar mai fi bătut-o dată. La fața locului au intervenit mascații care l-au luat pe agresor.

Un cunoscut interlop din Iași și-a bătut concubina în spital, de față cu medicii. Ce au transmis autoritățile

Autoritățile au transmis că: „Ieri, 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Bătaie cruntă între doi elevi, pe holul unui liceu din Sibiu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Persoana a fost depistată în trafic, pe raza mun. Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri.

Astfel, din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 14 mai a.c., bărbatul și-ar fi agresat concubina, cei doi aflându-se în curtea unei unități medicale din mun.

Iași.

Citește și: EXCLUSIV: Părinții copilului de 3 ani, omorât prin opărire, trimiși în judecată/ Avocat: ”Surpriza din dosar este că și bunică a ajuns inculpat”

Bătăușul, acuzat de două infracțiuni. Victima nu a depus plângere

Femeia a refuzat să depună plângere penală pentru violență în familie și s-a împotrivit emiterii unui ordin de protecție provizoriu, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele două infracțiuni.

Citește și: VIDEO- Un copil a fost bătut crunt pe un câmp din Ilfov de un adolescent

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Părinţii care şi-au opărit şi lăsat să moară fiica de nici 3 ani, trimişi în judecată pentru omor calificat

La data de 18 mai a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si