Pe lângă faptul că a sunat la 112 pentru o simplă durere de măsea, ieșeanul revoltat că nu i se înțelege nevoia, l-a ameninţat pe medicul dispecer că este responsabil pentru viaţa lui.

Citeste si: Rebeca, fetița care suferea de boala Wilson a murit astăzi

Şefa UPU SMURD Iaşi, prof. dr. Diana Cimpoeşu, a precizat, miercuri, că duminică, 15 mai 2022, la orele după-amiezii, în dispecerat erau foarte multe solicitări de urgenţă  şi un număr limitat de ambulanţe.

Un ieșean a confundat ambulanța cu taxiul

Medicul primar de urgenţă care coordona activitatea încerca să facă faţă solicitărilor, gestionând cât mai bine resursele, dând şi sfaturi medicale la telefon şi cuplând solicitările.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O adolescentă a dispărut fără de urmă marți dimineață. Alina plecase în drum spre școală și nu a mai ajuns la cursuri

Un bărbat de în vârstă de 36 de ani din comuna Dolheşti, judeţul Iaşi, a sunat de două ori la 112 pentru că avea o măsea umflată de 5 zile şi îl durea capul.

„Medicul din dispecerat va fi responsabil de viaţa lui dacă nu-i trimite ambulanţa.

La sugestiile făcute pentru alt tip de <taxi> a răspuns ca nu are nici maxi taxi către Iaşi, nici vreo rudă care să-l ducă cu maşina”, a precizat şefa UPU SMURD Iaşi, conform Mediafax.

Citeste si: Ploile torențiale au făcut ravagii în Capitală. Copaci căzuți, străzi inundate, haos în trafic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si