Serviciul 112 a primit un apel în care se solicita intervenția pentru un bărbat agresat. Echipajul de prim-ajutor de la EPA a fost trimis imediat la fața locului. La sosire, bărbatul era inconștient și prezenta semnele unui traumatism cranio-cerebral sever, aflându-se în stop cardio-respirator.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire

În continuare, a fost solicitat echipajul SMURD-TIM, care a preluat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, însă bărbatul nu a răspuns la aceste manevre și a fost declarat decedat. 

Citește și: Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani: ”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!”

Medicii au constatat că bărbatul a suferit o fractură la baza craniului, precum și hematoame la nivelul urechii și frunții, indicând violența agresiunii.

„În data de 10 iulie, în jurul orelor 20, a fost un apel prin 112 pentru un bărbat în vârstă de 50 de ani, în sat Doroșcani, com. Podu Iloaiei, care a fost victima unei agresiuni fizice. La locul solicitării a fost dirijat echipajul EPA Podu Iloaiei, care la locul intervenției a găsit pacientul inconștient, cu TCC sever, în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost dirijat echipajul SMURD-TIM care a preluat manevrele de RCP, pacientul fiind neresponsiv la acestea, fiind declarat decesul. Pacientul a fost victima unei agresiuni fizice, fiul acestuia lovindu-l un corp contondent la nivelul extremității cefalice.

Acesta prezenta fractura de baza de craniu, hematom retroauricular drept, hematom epicranian frontal, trahee deviata spre stânga. Politia a fost prezenta la locul solicitării”, a declarat profesor dr Diana Cimpoeşu pentru Observator.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Medicii au constatat că bărbatul a suferit o fractură la baza craniului, precum și hematoame la nivelul urechii și frunții.

Medicii au constatat că bărbatul a suferit o fractură la baza craniului, precum și hematoame la nivelul urechii și frunții.

[Sursa foto: Ambulanta - Facebook]

Poliția a fost chemată la locul incidentului și a declanșat o anchetă.

Potrivit primelor informații, agresiunea fizică a fost comisă de către fiul victimei, care i-a aplicat o lovitură puternică la nivelul capului. Bărbatul prezenta multiple leziuni, inclusiv devierea traheei spre stânga, potrivit Mediafax.

Bărbat lovit cu toporu în cap

Zilele trecute, o astfel de tragedie a avut loc la Dumbrăvești, unde un bărbat a fost lovit cu toporul în cap. Nu se cunosc deocamdată date despre motivul care a condus la producerea acestei tragedii, însă, cert este că totul a izbucnit pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, informează Republika news.

Citește și: Un cadavru ars a fost descoperit în apropierea unei localități din Cluj

Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap la Dumbrăvești.

Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap la Dumbrăvești.

[Sursa foto: PixaBay]

În total au fost trei victime:un bărbat de 67 ani (aflat în stop cardio-respirator), un altul de 39 ani (a fost preluat de SMURD) și încă unul de  20 ani (preluat de SAJ).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si