”Ieri, 08 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie, din cadrul I.P.J. Iaşi au fost sesizaţi prin Apel Unic de Urgenţă 112, de către o persoană, cu privire la faptul că sora sa are un conflict cu fostul concubin, într-o staţie de autobuz de pe raza mun. Iaşi”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Iaşi.   

Reprezentanții IPJ Iași au menționat că oamenii legii au efectuat verificări, bărbatul în cauză fiind depistat şi condus la sediul Secţiei nr.

4 Poliţie. 

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Anunțul ANM pentru perioada 07.11.2022- 05.12.2022

”În cauză, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, de 50 ani asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, au mai precizat oamenii legii.  

Sistemele de supraveghere electronică au devenit funcționale începând cu 1 octombrie

Sistemul informatic de monitorizare electronică a devenit funcţional, începând cu data de 1 octombrie 2022, în București şi în judeţele Iaşi, Mureş şi Vrancea, unităţi administrativ-teritoriale în care persoanele faţă de care se emit ordine de protecţie dispuse de poliţist sau de instanţa de judecătorească ori la nivel european vor fi monitorizate prin intermediul brăţărilor electronice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bătaie în centrul Capitalei: în altercație au fost implicați Mitică Dragomir și protestatarul Marian ”Ceaușescu”

Începând cu anul 2024 toate cele patru UAT şi judeţele Bacău, Braşov, Caraş Severin, Călăraşi, Cluj, Covasna, Giurgiu, Galaţi, Harghita, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui şi Vâlcea vor intra în acest proiect, iar din 2025 este implementată a trei etapă, care va include şi alte judeţe ale ţării.   

Bărbatul care și-a ținut copilul flămând şi bătut în mod repetat a ajuns în spatele gratiilor. Individul şi-a distrus şi brăţara electronică pusă de oamenii legii

Individul din Focșani care și-a ținut fiul în vârstă de 13 ani nemâncat zile întregi și l-a bătut în mod repetat a ajuns în arest. Acesta și-a distrus brățara de monitorizare electronică. Bărbatul avea un ordin de protecție emis pe numele lui în urmă cu o săptămână.

Citește și: De ce durează atât de mult implementarea proiectelor în Capitală. Unde se blochează autoritățile

Bărbatul în vârstă de 35 de ani se află în aceste momente sub control judiciar și este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și distrugere.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Toate acestea vin după ce în cursul nopții de 20 octombrie 2022, oamenii legii din Focșani au fost alertați de dispozitivul de urmărire pe care bărbatul îl avea atașat. Polițiștii s-au deplasat de urgență  la locuința lui și au văzut că bărbatul și-a distrus brățara de supraveghere pe care o avea atașată, după ce i-a fost pusă la începutul lunii octombrie.

Citește și: Caz șocant într-un aeroport! Un bărbat a vrut să urce în avion cu arma îndesată într-un pui crud


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si