Familia unui bărbat aduce acuzații grave medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Potrivit rudelor, omul ar fi așteptat 16 ore pe holurile unității medicale și ar fi fost preluat de medici doar în momentul în care acesta a intrat în comă.

Nu a trecut mult până când bărbatul a decedat. Potrivit familiei decedatului, în dimineața zilei de luni, la ora 07:00 dimineața, soția bărbatului a sunat la 112 pentru că omul se simțea rău.

barbat mort, spital iasi, acuzatii grave

Vasile

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: VIDEO Spitalul Pantelimon, nou val de morți suspecte! Se află din nou în centrul unui scandal imens

Ambulanța a ajuns la pacient abia la 10:30, după care l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a rămas până seara.

„L-a ținut de la 12:00, când a ajuns la spital, până ieri dimineață la ora 08:00, l-a ținut la UPU pe scaun”, spune soția bărbatului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Știind că are probleme cu spatele și cu piciorul, tu nu poți să-l pui pe scaun.

Și atât mi-a zis; nu mai pot Cu o voce răgușită. O doamnă asistentă spune: închideți domnule telefonul. Aia putea să fie ultima mea conversație cu tata, și chiar așa a fost. Deci n-am apucat să-l mai văd la față”, spune fiul bărbatului.

După ce medicii au constatat că problema nu necesita internare la Neurochirurgie, pacientul a fost trimis la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, pentru că bărbatul suferea și de ciroză.

Medicii se apără.

„Pe parcursul transportul la spital, pacientul a fost monitorizat, toate funcțiile vitale sunt consemnate în fișa de observație și acestea se încadrează în parametri normali”, a declarat Marlena Crihan, director SAJ Iași.

„Pacientul a venit la noi trimis pentru o lombosciatică, avea lombosciatică stângă, dureri la nivelul spatelui și la nivelul piciorului, în contextul în care era deja cunoscut cu o necroza septică de cap femural, avea cumva o cauză pentru această durere”, a explicat Marius Dabija, neurochirurg.

Familia spune că de la ora 20:45, de când a ajuns la Urgențe la Spitalul Sf. Spiridon, și până în jurul orei 08:00 dimineața, pacientul a rămas pe un scaun, fiind consultat de un medic abia la 03:00 dimineața.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune- radioimpuls.ro

„Având în vedere stadiul avansat al afecțiunii hepatice, cu disfuncții multiple de organ, în ciuda tratamentului maximal prezintă stop cardiorespirator non-responsiv la manevrele de resuscitare și se declară decesul la orele 13:30”, se arată în răspunsul Spitalului Sf. Spiridon Iași.

Oamenii vor depune plângere la Colegiul Medicilor, Poliție și Parchet.

Citește și: O femeie spune că nu a mâncat și nu a băut nimic de peste 16 ani! Ce au descoperit medicii care au examinat-o pe tânăra de 26 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si