Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, a declarat că accidentul a avut loc după ce un un autoturism condus de un bărbat in varsta de  77 de ani a ieşit de pe DJ 102 H, a intrat pe DN 2, apoi a încercat să intre într-o benzinărie. Pentru a ajunge la benzinărie, autoturismul ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a fost lovit de un autocar plin cu pasageri, care se deplasa pe ruta Bucureşti-Rădăuţi.

 


Barbatul de 77 de ani a murit pe loc in urma impactului, masina pe care acesta o conducea fiind proiectata intr-un alt autoturism care stationa pe marginea drumului. Niciunul dintre pasagerii autocarului nu a fost ranit.  

Traficul pe DN 2, în zona producerii accidentului, se desfăşoară cu restricţii, fiind blocată banda de mers dinspre Bucureşti spre Buzău. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si