Tragedia a avut loc în această după-amiază. Scenariul macabru a început în casa bunicilor celor doi soţi, din satul Mesteacăn, comuna Văleni-Dâmbovița.

La scurt timp după ce şi-a ucis soţia în vârstă de doar 26 de ani, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit într-o cursă nebună pe şosele.

Într-o fracțiune de secundă, în zona localităţii Gemenea din Dâmboviţa, ucucașul a pierdut controlul mașinii, aceasta răsturnându-se.

Martori la accident, alţi participanți la trafic, aflaţi în zonă au apelat la numărul unic de urgenţă 112.

La fața locului au intervenit pompierii ISU Dâmboviţa, echipaje medicale, dar şi poliţiştii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul, care a scăpat nevătămat din incident, le-a făcut oamenilor legii o mărturisire care i-a lăsat cu gurile căscate. Acesta le-a declarat că în urmă cu câteva zeci de minute a ucis pe cineva.

Citeste si: Noi detalii în cazul crimei șocante de la Iași. Ce contribuție a avut iubita lui Ahmed El Bourkardi

Ucigașul s-a răsturnat cu maşina în timp ce fugea de la locul crimei

,,La data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. 

Fiindcă acesta a susținut că și-ar fi omorât soția, un echipaj de poliție s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița, unde a fost identificată o femeie, de 26

de ani, decedată. 

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsuri legale", se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Citeste si: Un tânăr și-a omorât iubita pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie. Femeia a fost înjunghiată

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si