Subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a precizat că suspectul a folosit un dispozitiv electric pentru a bruia telecomanda de închidere a maşinii.

Un bărbat din județul Mureș a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi sustras 3.000 euro şi 12.000 lei dintr-o maşină  

Citeste si: VIDEO- În bisericile de la noi din țară se organizează slujbe pentru pace în Ucraina

"Din cercetări a reieşit că, la data de 14 martie a.c., un bărbat în vârstă de 52 ani, din judeţul Mureş, ar fi sustras dintr-un autoturism aflat în parcarea unui complex comercial din Târgu-Neamţ suma de 12.000

lei şi 3.000 euro. În acest sens, bărbatul ar fi folosind un dispozitiv pentru bruierea semnalului telecomenzii şi un echipament special adaptat pentru deschiderea autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul va fi prezentat în fața judecătorilor 

Oamenii legii au efectutat o percheziţie la domiciliul individului reținut de unde au confiscat articole de îmbrăcăminte, un dispozitiv pentru bruierea semnalului şi suma de 3.000 lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Un bărbat din județul Mureș a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi sustras 3.000 euro şi 12.000 lei dintr-o maşină  

Citeste si: O elevă de clasa a X-a din Zalău a câștigat un concurs după ce a memorat 199 de zecimale ale constantei PI

În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si: VIDEO- În bisericile de la noi din țară se organizează slujbe pentru pace în Ucraina

În activităţi au fost angrenaţi poliţişti din cadrul IPJ Mureş şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Mureş.

Citeste si: Un caz din Timișoara arată cât de mult suferă un copil în urma unei despărțiri cu scandal între părinți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si