Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Maramureș a fost prins în flagrant în timp ce ar fi vândut droguri şi substanţe psihoactive

Polițiștii din Maramureș au reșinut un bărbat care ar fi vândut droguri şi substanţe psihoactive mai multor consumatori, inclusiv liceeni.

Diana Bostan,

Percheziții Maramureș


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acesta a fost prins în flagrant  având la el, pentru vânzare, 100 de grame substanţă cristalină (3-CMC). 

Un bărbat din Maramureș a fost prins în flagrant în timp ce ar fi vândut droguri şi substanţe psihoactive

Acesta a fost trimis în arest preventiv, fiind suspectat pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Citește și: Informații despre drogul „tranq”. Le mănâncă pielea consumatorilor și face ravagii pe străzi

În cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada 2022 – februarie a.c., bănuitul ar fi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactive către consumatori din judeţul Maramureş, inclusiv liceeni, fiind prins în flagrant delict, la data de 16 februarie a.c., în timp ce deţinea asupra sa, în vederea vânzării, 100 de grame substanţă cristalină (3-CMC) ”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Română.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La locuința bărbatului au fost găsite şi ridicate aproximativ 345 de grame de cannabis şi 400 de grame de MDMA, bani în lei şi valută, precum şi alte mijloace de probă.

Percheziții de ultim moment într-un dosar de trafic de droguri de risc

Procurorii DIICOT şi poliţiştii anti-drog  din Prahova au făcut nouă percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Citește și: Două persoane au fost reținute după ce au mințit o femeie că o vor angaja și au determinat-o să le ofere bani în schimb

Vizate de anchetă sunt 13 persoane, printre care şi elevi suspectaţi că deţineau droguri pentru consum, dar şi că vindeau cannabis, cei mai mulţi dintre cumpărători fiind elevi de liceu. Trei dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, alţi zece fiind sub control judiciar.

Ce au transmis autoritățile

„În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022 şi până în prezent, 13 persoane, printre care şi elevi, ar fi deţinut, pentru consum propriu şi ar fi comercializat consumatorilor din judeţul Prahova, preponderent liceeni, droguri de risc (cannabis).

Citește și: Percheziții în județul Bacău. 17 mandate de aducere au fost puse în executare

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate mai multe grindere şi un cântar electronic de precizie, toate purtătoare de urme de materie vegetală, precum şi o cantitate de cannabis”,  informează, joi, Poliţia judeţeană Prahova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI