Fratele victimei a fost cel care a alertat autoritățile după ce bărbatul s-a aruncat  de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin.

Un bărbat din Mehedinți a fost transportat la spital după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc

”La data de 9 mai a.c., Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului de Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 4”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Citește și: O femeie de 95 de ani a fost violată și ucisă de un recidivist

În zonă sunt efectuate lucrări la nivelul bordurii, astfel că bărbatul a rămas blocat într-un fier forjat care i-au străpuns ambele picioare.

Citește și: O adolescentă s-a sinucis, din dragoste, cu doar câteva zile înainte de majorat. Antonia a fost înmormântată în rochie de mireasă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O femeie de 67 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Argeș

O femeie de 67 de ani din Argeș a sfârșit tragic, după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Autoritățile încearcă să stabilească dacă a fost o sinucidere sau un accident.

Citește și: Un IT-ist senior de la Google s-a aruncat de la etajul 14 al sediului central. Care este motivul?

„În seara zilei de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani",  a transmis, miercuri seară, IPJ Argeş.

Accident sau sinucidere?

IPJ Argeș precizează că cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Citește și: Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

„Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a mai transmis sursa citată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Incendiu puternic în Caraș-Severin: un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări

Potrivit unor surse judiciare, femeia avea probleme medicale, nu a lăsat vreun bilet de adio, dar nici nu este deocamdată clar dacă a fost vorba despre un accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si