Viața bate filmul. Un bărbat din Neamț s-a stins pe neașteptate, după ce a confundat sticla de bere cu sticla de benzină și a murit. 

Ginerele său este cel care l-a găsit la pământ și, de asemenea, cel care a tras alarma, sunând la 112. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să constate decesul victimei.

Citește și: VIDEO- Percheziții la membrii clanului Duduianu. Aceștia sunt bănuiți că închiriau mașini cu acte false pe care le vindeau apoi la dezmembrări

Cum s-a întâmplat totul

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 16:30, prin apel de urgență, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Dochia, despre faptul că socrul său a băut din greșeală benzină și a murit.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat fără viață. Victima nu prezenta urme de violență.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat și i s-a constatat decesul

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările.

Citește și: Caz revoltător în Iași! O fetiță de numai 4 luni a murit la două zile după ce a făcut febră. Primele rezultate ale necropsiei copilului

O fetiță de numai 4 luni a murit la două zile după ce a făcut febră

Anchetă  într-o comună din Iași, după ce o fetiță în vârstă de numai 4 luni a murit la scurt timp după ce a fost consultată de un medic.

Copilul era răcit și avea febră de 38 de grade, iar după ce a primit tratament la urgențe, la spitalul din Târgu Frumos, temperatura fetiței a început să scadă.

Citește și:  Declarațiile mamei lui Valeriu, tânărul care a murit pe masa de operație la Spitalul din Vatra Dornei ”M-am dus și astăzi la spital, nu m-a băgat nimeni în seamă”

Întâmplarea face că, la nici 2 zile de la consult, fetița a murit acasă. În acest sens, tatăl copilei a depus o plângere la Poliție și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si