Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Neamț a sunat la 112 de 364 de ori în acest an. Ce motive a indicat acesta

Un bărbat și-a catalogat nevoile sau frustrările drept urgențe, ca urmare, acesta a sunat de 354 de olri la 112 de la începutul acestui an până acum.

Diana Puiu,

Un bărbat din Neamț a sunat la 112 de 364 de ori în acest an. Ce motive a indicat acesta

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile din Neamț au declarat că de la începutul anului au primit 969 de apeluri non-urgente, printgre care 364 din ele fiind efectuate de aceeași persoană.

Citeste si: Incredibil: Un bărbat a sunat la 112 pentru că a rămas fără becuri în casă

Drept urgențe, bărbatul a motivat:-a primit un bilet de trimitere de la medicul de familie, unde vârsta i-ar fi fost completată greșit; -poștașul ar fi întârziat să îi aducă cuponul de pensie; -primăria ar fi modificat un cuib al unei berze de pe un stâlp de electricitate. Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional și avertizat cu privire la folosirea serviciului de apeluri de urgență.

Citeste si: Femeia dată dispărută, în Argeș, a fost găsită moartă într-un canal de irigaţii

Un bărbat a sunat la 112 după ce a rămas fără becuri în locuințe

Problema nu este doar în Neamț. În fiecare zi autoritățile se confruntă cu apeluri la numărul de urgență 112, fără să fie o urgență reală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Recent, un bărbat a apelat numărul de urgență spunând că a rămas fără becuri în locuință. Potrivit datelor oficiale, în perioada ianuarie-septembrie 2022, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU)- 112, au fost efectuate 11.198

de sesizări sau solicitări către IPJ Caraş-Severin, cu 9,5% mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Citeste si: Accident grav, soldat cu 6 victime la Cluj. La volan era un tânăr de 17 ani, băut şi fără permis

La data de 13 septembrie, ora 22,32, un bărbat din comuna Târnova a apelat SNUAU 112 pentru a sesiza că nu are becuri în locuinţă, iar nepotul său a făcut mizerie în casă. 

Un apel similar a fost primit în 25 septembrie, la ora 04,15, un cetăţean din oraşul Moldova Nouă sesizând că nu este servit cu băutură la un bar din localitate. În ambele cazuri apelanţii au fost sancţionaţi contravenţional şi avertizaţi cu privire la folosirea serviciului de apeluri de urgenţă", se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI