Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Neamt a sunat la 112 si a anuntat ca a ramas cu o mana blocata sub pat. Pompierii au intervenit imediat

Pompierii din judetul Neamt au intervenit marti seara pentru a ajuta un barbat care a anuntat ca ramasese blocat in apartament.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Echipa de interventie a descoperit ca barbatul ramasese cu o mana blocata sub pat, in timp ce incerca sa recupereze telecomanda cazuta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, pompierii au fost solicitati sa intervina marti seara pentru deblocarea unei persoane blocate intr-un apartament in municipiul Roman.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

O echipa de interventie a mers la locul respectiv, pompierii au intrat usor in apartamentul situat la parter deoarece usa era descuiata.

Ei au gasit un barbat de 33 de ani care ramasese cu o mana blocata sub pat in incercarea de a recupera telecomanda.

Pompierii au ridicat patul si au rezolvat astfel situatia.

Barbatul a povestit echipei de interventie ca a incercat o ora sa-si scoata mana de sub pat, iar in momentul in care a vazut ca nu reuseste a sunat la 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI