Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Bărbatul din Gârcina, Neamț, și-a înjunghat soția, a lăsat-o să moară, apoi s-a dus să bea, iar când s-a întors, s-a culcat.

Diana Puiu,

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

[Sursa foto: stiridiaspora.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima a avut loc pe data de 18 februarie 2022, când un bărbat de 59 de ani din comuna nemțeană Gârcina și-a agresat nevasta, de 51 de ani. Acesta a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Cheltuielile judiciare ajung la suma de 1.500 de lei. Bărbatul era beat, iar crima a avut loc chiar în locuința celor doi. În timpul audierilor, acesta nu a recunoscut crima, ci doar altercația cu soția.

Citeste si: VIDEO- Tânără de 26 de ani, ucisă de iubitul recidivist. Bărbatul și-a mai omorât o fostă concubină

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat în dosarul(...), pentru comiterea infracţiunii de omor- în forma violenţei în familie, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu 19.02.2022

şi până la 20.03.2022, inclusiv“, conform Tribunalului Neamţ. Ulterior măsura a fost prelungită succesiv.

Tânără de 26 de ani, ucisă de iubitul recidivist. Bărbatul și-a mai omorât o fostă concubină

O tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost ucisă, luni seară, de concubinul său, care a înjunghiat-o de mai multe ori. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este recidivist, fiind eliberat în vară din închisoare unde a ispăşit 20 de ani pentru omor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a înjunghiat prima dată victima pe o bancă în faţa blocului, iar când femeia a fugit în scara blocului, bărbatul a urmat-o şi a mai înjunghiat-o.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a amenințat cu moartea angajata unei școli

Bărbatul nu se află la prima crimă. El a fost eliberat în vara acestui an din închisoare, după ce a ucis-o şi pe fosta concubină.

Acesta a stat 20 de ani după gratii pentru oribila crimă.

Bărbatul a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru omor calificat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI