Un bărbat în vârstă de 100 de ani din Ohio deține recordul mondial pentru cel mai bătrân medic profesionist din întreaga lume. Acesta a spus că nu are de gând să se pensioneze prea curând.

Citeste si: Șase lucruri interesante despre Balonul de aur. Messi, cel mai votat dintre premianți

Dr. Howard Tucker, cel mai bătrân medic din lume!

Doctorul Howard Tucker din Cleveland a fost inițial certificat ca fiind cel mai bătrân medic profesionist din lume, în februarie 2021, când avea 98 de ani și 231 de zile. În prezent are 100 de ani și a spus că încă lucrează cu normă întreagă, iar o zi obișnuită pentru el se desfășoară în spital, de la ora 9:00 până la ora 18:00.

Doctorul a mărturisit, potrivit upi.com, că a luat COVID-19 la scurt timp după ce a împlinit 100 de ani, însă a continuat să-și ghideze rezidenții, să-i învețe lucruri noi, prin platforma Zoom. El a ținut legătura cu rezidenții săi în timp ce se recupera.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Acest titlu este o onoare pentru mine și îl consider o altă realizare în aceasta viață a mea lungă, satisfăcătoare și fericită”, a declarat pentru Guinness World Records, Dr. Howard Tucker.

Citeste si: Horoscop pentru weekendul 15-16 octombrie 2022: Zodiile care avea o perioadă de coșmar

Bărbatul nu are de gând să se pensioneze!

Bărbatul a spus foarte clar că nu își dorește să se pensioneze.

Iată care este motivul:

„Doamne, nu! Cred că pensionarea este inamicul longevității. Nici când eram tânăr nu m-am gândit vreodată la pensionare. Când îți place ceea ce faci și încă ești capabil să faci asta, de ce ai vrea să te retragi?”, a mai spus bătrânul doctor.

Citeste si: VIDEO- Creștinii sărbătoresc astăzi Sărbătoarea Sfintei Parascheva. 100.000 de pelerini sunt așteptați la Iași


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si