O scenă desprinsă din filme s-a petrecut în Olt. O femeie a fost răpită de pe stradă, din apropierea Primăriei Dobrosloveni, de fostul iubit. Acesta a băgat-o în maşină cu forţa şi a plecat. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti, în trafic, bărbatul fiind imobilizat şi dus la audieri, conform news.ro.

Femeie în vârstă de 31 de ani, răpită de fostul iubit

Polițiștii au fost sesizați în jurul orein 8:30, cum că o femeie ar fi fost răpită.

"Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului, s-au deplasat efective sporite de poliţişti, desfăşurându-se activităţi complexe pentru identificarea autoturismului în cauză şi depistarea femeii”, a declarat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Românii încep să se teamă de valul 4: crește numărul de vaccinări

Bărbatul a fost prins în trafic

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt, a declarat că barbatul a fost prins de o patrulă din cadrul Secției nr.7 Poliţia Rurală Dăneasa, pe DN6 între comunele Radomireşti si Mihăeşti, fiind împreună cu femeia. 

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției din Caracal pentru audieri.

Citeste si: Incendiu de proporții în Ploiești la rafinăria Lukoil. A fost emis și un mesaj RO- Alert


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si