Potrivit IPJ Bacău, bărbatul a plecat voluntar de pe raza localității și nu s-a mai întors acasă până în prezent.

Semnalmente Stoleru Vasile

  • înălţime – aproximativ 1,70 m
  • greutate – aproximativ 85 kg,
  • păr negru.

La momentul plecării, Vasile era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, cămașă de culoare bleu, geacă de blugi de culoare albastru deschis și în picioare avea o pereche de încălțăminte neagră.

Citește și: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală cu prejudiciu de aproape 1,5 milioane de lei din tranzacţii cu maşini second hand şi transport auto

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Poliția Orașului Onești, tel. 0234.312.222, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.

Maria, studenta de la Iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională. Ce i-a spus prietenei sale înainte să dispară?

Maria este în continuare de negăsit. Fata a fost dată în urmărire internațională. Părinții ei sunt disperați și nu mai știu nimic de ea de când a plecat de acasă.

O studentă la Litere de la Universitatea din Iași  este de negăsit de peste o săptămână.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Părinții fetei sunt disperați și fac tot posibilul pentru a o găsi.

Citește și: Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort. El zăcea fără suflare într-un canal din zona localității Butani

Aceștia au cerut ajutorul Poliției și au postat numeroase mesaje în mediul online pentru a-i da de urmă. Telefonul tinerei de 20 de ani este închis și nimeni nu știe nimic despre ea de când a dispărut.

Maria era tot mai tăcută în ultimele luni. Ea era cunoscută drept o persoană timidă și introvertită, iar în ultima perioadă vorbea și mai puțin cu cei apropiați. 

Fata nu a spus nimănui dacă s-a întâmplat ceva. Ea a dispărut la data de 10 mai. Fata a fost văzută ultima dată de mama sa în dimineața zilei în care a dispărut. Atunci, ea i-a spus mamei sale că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate, dar nu a mai ajuns la universitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si