Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Prahova a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a decedat, marţi, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la o reţea de canalizare, potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Alexandra Costea,

Un bărbat din Prahova a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Prahova, bărbatul a petrecut mai bine de 40 de minute prins sub malul de pământ.

Citeste si: Tragedie într-o pădure din Sălaj. Un bărbat a împușcat un adolescent și afirmă că l-a confundat cu un urs

Incidentul a fost raportat în locul greșit

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care i-a aplicat victimei maneverele de resuscitare. Din nefericire, medicii nu au avut succes și au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Tragedia a avut loc pe drumul judeţean 102K, în zona oraşului Urlaţi. Atunci când a fost raportat incidentul prin apel la 112, locul a fost indicat în comuna Ceptura, aflată în apropiere.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările şi cauzele producerii incidentului. 

Citeste si: Tânăr decedat într-o fântână. A fost deschis un dosar penal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI