Un barbat din Radauti, care se afla in penitenciar pentru executarea mai multor pedepse cumulate, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava intr-un alt dosar, de tainuire, la o pedeapsa de 225 de ani de inchisoare, insa va executa 30 de ani.

Ovidiu Rusu, in varsta de 39 de ani, a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel Suceava la 3 ani de inchisoare, la care s-au adaugat si alte condamnari din alte dosare.

"Contopeste pedeapsa mai sus mentionata cu pedepsele aplicate pentru infractiunile constatate prin sentinta apelata ca fiind concurente cu infractiunea prezenta si aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 10 ani inchisoare, la care adauga un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite de 225 ani, 272 luni si 1.395 zile inchisoare, respectiv 93 ani, 10 luni si 5 zile inchisoare. In temeiul disp. art. 39 alin. 2 Cod penal rap. la art. 60 Cod penal, inculpatul Rusu Ovidiu va executa o pedeapsa principala rezultanta de 30 (treizeci) ani inchisoare", se arata in sentinta de la Curtea de Apel Suceava.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In prima instanta, la Judecatoria Suceava, Ovidiu Rusu a primit in acest dosar 14 ani si 6 luni de inchisoare.

Ovidiu Rusu a fost judecat in multe dosare penale care i s-au intocmit in mai multe judete, printre care Suceava, Botosani, Baia Mare sau Piatra Neamt. De fiecare data, Rusu avea acelasi mode de operare, respectiv isi aroga calitati oficiale, de procuror sau judecator de regula, si sub aceste functii intra in contact cu diferite persoane carora le promitea rezolvarea unor dosare aflate in instanta, contra cost.

Potrivit anchetatorilor, cele mai multe fapte au fost comise de Ovidiu Rusu in timp ce se afla inchis in Penitenciarul Botosani, iar banii erau incasati catre prieteni sau rude apropiate ale barbatului.

Sursa: Agerpres
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si