Un tânăr din Republica Moldova a fost depistat de autoritățile de frontieră când încerca să intre ilegal în România, înotând prin Râul Prut. Acesta a recurs la acest gest doar ca să se întâlnească cu niște prieteni de pe rețelele de socializare.
Bărbatul a fost depistat în zona localității Prisăcani.

Citeste si: 53 de migranți, ascunși în două TIR-uri, prinși de polițiștii de frontieră

Acesta a vrut să își vadă prietenii de pe rețelele de socializare

"Acţionând în baza schimbului de informaţii cu structurile de frontieră din Republica Moldova, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti au organizat o acţiune specifică, pe timpul căreia, pe direcţia localităţii de frontieră Prisăcani, judeţul Iaşi, au descoperit un bărbat a cărui prezenţă în zonă li s-a părut suspectă. Colegii noştri au procedat la interceptarea şi legitimarea bărbatului.

Citeste si: 36 de migranți au încercat să iasă din România ascunși în sicrie

În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităţilor din R. Moldova şi din declaraţiile bărbatului s-a stabilit că persoana este un cetăţean moldovean, care a trecut înot râul Prut cu intenţia de a ajunge la nişte prieteni, de pe raza judeţului Iaşi, cunoscuţi pe o reţea de socializare", se precizează în comunicatul de presă.

53 de migranți au fost prinși în două TIR-uri

Mai multe TIR-uri care transportau piese metalice și role de aluminiu ascundeau și 53 de migranți care încercau să treaca granița fraudulos.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Peste 100 de migranți ascunși în două TIR-uri au încercat să traverseze ilegal granița spre vestul Europei

Migranții au fost prinși la Punctul de Trecere Nădlac II, din județul Arad.
Aceștia au fost duși la sediul poliției, iar în urma verificărilor s-a stabilit că erau din India, Bangladesh, Pakistan, Turcia și Siria.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si