„Noaptea trecută nu a mers conform planului”, a spus Gary McDougall, care a povestit într-un clip video ce a pățit. Clipul a strâns aproape 680.000 de vizualizări în patru zile. 

Ce s-a întâmplat

Bărbatul a povestit că a vrut să încerce un truc de pe TikTok, cu un ou poșat, dar se pare că lucrurile nu au ieșit așa cum ar fi trebuit, iar scoțianul a ajuns la spital cu arsuri grave. 

„Fierbi ibricul, umpli o ceașcă de ceai obișnuită cu apă până la jumătate și apoi spargi oul în ceașcă, apoi îl pui în cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde și voilà, un ou poșat”, spunea McDougall.

Citeste si: Donald Trump a lovit un copil cu o minge in cap. Momentul a fost surprins într-un TikTok

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Scoțianul a încercat să folosească o lingură pentru a scoate oul din ceașcă, dar apa fierbinte i-a sărit pe față. 

Bărbatul a spus că a mers la spital pentru îngrijiri medicale și se află în perioada de recuperare.

Acesta speră că accidentul pe care el l-a avut să fie încercat și de alți curioși.

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

Alte provocări de pe rețeaua de socializare

Un alt act care punea viața celor care îl încercau în pericol a fost șters de aplicație. „Provocarea lăzilor de lapte” a făcut zeci de victime.

Aceasta presupunea stivuirea unor lădițe din plastic într-o piramidă, pe care adolescenții încercau apoi să o urce. Aplicația a șters rezultatele căutării pentru „Milk Crates Challenge”, fiind de părere că este un actt periculos.

Citeste si: Japonezul înșelat, vedetă pe Tiktok

De ce sunt atrași oamenii de astfel de experimente

Experți în psihologie susțin că tinerii nu au bine dezvoltat sistemul neuropsihologic de autocontrol, iar prin astfel de senzații creierul este stimulat să producă mai multă dopamină. Un alt motiv pentru care tinerii încearcă astfel de senzații este pentru că apar pe o rețea socială și sunt văzuți de mulți oameni. Adolescenții sunt atrași de ideea de a-și încerca norocul, pentru a deveni virali, fără a conștientiza faptul că își pun în pericol viețile.

Citeste si: EMA va autoriza săptămâna aceasta două tratamente cu anticorpi monoclonali pentru cei infectați cu COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si