Gospodăria a fost cuprinsă de ape în urma unei viituri pe pârâul Călimănel. Bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost salvat în ultima clipă.

Un bărbat din Suceava a fost salvat dintr-o anexă gospodărească înconjurată de ape

”În urma ploilor torenţiale, pompierii militari ai Detaşamentului Vatra Dornei şâi lucrătorii SVSU Panaci au intervenit, în această seară, pe raza satului Coverca, comuna Panaci.

Cu ajutorul autospecialelor şi al motopompelor, pompierii militari au evacuat apa dintr-o casă de locuit”, a transmis, miercuri seară, ISU Suceava.

Citește și: Sute de turiști blocați în vârf de munte

Patru pompieri militari s-au deplasat la fața locului, au asigurat victima și au transportat-o într-o zonă sigură.

Citește și: Circulația feroviară a fost blocată în județul Suceava după ce aluviunile au ajuns pe calea ferată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma unei evaluări medicale s-a constatat faptul că bărbatul nu trebuie transportat la spital.

Două persoane au rămas blocate pe o bucată de pământ în mijlocul unui râu din Prahova

Pompierii din Prahova au intervenit, miercuri, pentru salvarea a două persoane blocate pe o bucată de pământ, înconjurate de ape, în râul Teleajen.

Citește și: Două persoane au rămas blocate pe o bucată de pământ în mijlocul unui râu din Prahova

Un trecător a sunat la 112, însă cei doi bărbați au refuzat să vină la mal, spunând că se vor descurca și singuri.

Totul s-a petrecut în localitatea Bucov, județul Prahova. Martorul a observat cum nivelul apei crește amenințător, motiv pentru care a sunat la 112.

Citește și: VIDEO- Blocaj al unui convoi de mașini pe tronsonul Câmpu lui Neag, județul Hunedoara și Cerna Sat, județul Gorj. A fost nevoie de intervenția echipelor de salvamontiști din trei județe

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au intervenit pentru salvarea a 2 persoane blocate pe o porţiune de pământ în albia râului Teleajen. Imediat, la locul indicat au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială cu scafandru şi o barcă de salvare. În urma intervenţiei prompte a pompierilor, persoanele au fost aduse la mal fără a necesita îngrijiri medicale”; transmite, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

Județul Prahova se află sub avertizare Cod roșu de ploi abundente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si