Atacul de marți s-a produs în zona localității Vama din Suceava. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a dat nas în nas cu ursul. Animalul l-a rănit la o mâini și la un picior, după care s-a făcut nevăzut.

Speriat, omul a reușit să sune la 112 și a cerut ajutor. La locul indicat s-au deplasat un echipaj al Jandarmeriei Montane şi un echipaj SMURD.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, jandarmii suceveni au fost informaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 54 de ani că a fost atacat de un urs, provocându-i răni la mâini şi un picior, în zona extravilană Sălătruc din localitatea Vama”, a transmis, marţi, Jandarmeria Suceava, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Citește și: Panică în Neamț! Un urs care dă târcoale prin mai multe localități, căutat cu dronele

atac urs, suceava, barbat ranit

Jandarmii au patrulat zona, dar nu au mai găsit ursul

Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la locul incidentului, după care a fost transportat de către echipajul medical la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru îngrijiri de specialitate.

Jandarmii au patrulat zona cu semnale acustice şi luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut, dar ursul plecase deja și nu a mai fost găsit de autorități.

Citește și: VIDEO Un influencer sârb s-a filmat în bârlogul ursului când bestia a ajuns acasă. "Nu o să crezi ce s-a întâmplat”

atac urs, suceava, barbat ranit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si