Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Suceava, întâlnire periculoasă cu ursul! Animalul l-a rănit, după care s-a făcut nevăzut

După atac, bărbatul a ajuns de urgență la spital, cu răni la mâini și un picior. Ursul s-a întors în pădure și a dispărut.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atacul de marți s-a produs în zona localității Vama din Suceava. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a dat nas în nas cu ursul. Animalul l-a rănit la o mâini și la un picior, după care s-a făcut nevăzut.

Speriat, omul a reușit să sune la 112 și a cerut ajutor. La locul indicat s-au deplasat un echipaj al Jandarmeriei Montane şi un echipaj SMURD.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, jandarmii suceveni au fost informaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 54 de ani că a fost atacat de un urs, provocându-i răni la mâini şi un picior, în zona extravilană Sălătruc din localitatea Vama”, a transmis, marţi, Jandarmeria Suceava, potrivit News.ro.

Citeste si: Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce stare se află victima, după atacul violent- kanald.ro

Citeste si: Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini greu de privit din Israel. Cratere uriașe, resturi de rachete și cartiere distruse în Tel Aviv după masivul atac iranian- antena3.ro

Citește și: Panică în Neamț! Un urs care dă târcoale prin mai multe localități, căutat cu dronele

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Jandarmii au patrulat zona, dar nu au mai găsit ursul

Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la locul incidentului, după care a fost transportat de către echipajul medical la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru îngrijiri de specialitate.

Jandarmii au patrulat zona cu semnale acustice şi luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut, dar ursul plecase deja și nu a mai fost găsit de autorități.

Citește și: VIDEO Un influencer sârb s-a filmat în bârlogul ursului când bestia a ajuns acasă. "Nu o să crezi ce s-a întâmplat”

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI