Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu o armă de vânătoare în tractor

Un bărbat de 40 de ani a ajuns în arestul Poliției Suceava după ce a fost prins cu o armă de mari dimensiuni pentru care nu avea drept de folosință.

Madalina Grigore,

Un bărbat a fost prins cu o armă de vânătoare. Acesta nu a oferit detalii despre proveniența armei. 

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În timpul unei acțiuni de prevenire a braconajului, lucrătorii din cadrul Jandarmeriei Rădăuți au identificat doi bărbați, unul de 40 de ani, celălalt în vârstă de 30 de ani care în spatele unuia dintre scaune aveau o armă de vânătoare de aproximativ 60-70 de centimetri. 

Bărbatul a fost întrebat de proveniența armei, dar nu a oferit detalii despre acest subiect.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Măcel în închisoare. 24 de deținuți au fost omorâți, iar 40 sunt răniți

Bărbatul a fost dus la poliție și i s-a întocmit dosar penal

„În baza unei bune colaborări dintre polițiști și jandarmi, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă sub coordonarea S.A.E.S.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava, care din cercetările efectuate la fața locului, a constatat faptul că niciunul dintre bărbați nu era autorizat să dețină sau să folosească astfel de armament.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. Echipa operativă din cadrul IPJ Suceava deplasată la fața locului a continuat cercetările, iar în urma probatoriul administrat în cursul serii trecute, polițiștii S.A.E.S.P. au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 40 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept”, au declarat reprezentanții Poliției Suceava.

Citeste si: Un celebru colecționar de artă, găsit împușcat în casă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI