Un bărbat din Suceava a recurs la gesturi nebunești. Din cauza că internetul nu funcționa conform așteptărilor sale, bărbatul ar fi tăiat cu un topor cablurile de pe scara blocului.

Vecinii terorizați au alertat imediat autoritățile, relatează observatornews.ro.

A tăiat cablurile cu toporul din cauza lipsei internetului

Se pare că lipsa internetului l-a împins pe un bărbat din Suceava la gesturi extreme.

Potrivit sursei citate anterior, bărbatul, afectat din cauza lipsei internetului, a reacționat într-un mod total neașteptat.

Acesta ar fi iești pe scara blocului, cu un topor, și ar fi tăiat toate cablurile. Speriați de ce cum ar putea degenera situația, vecinii au alertat imediat autoritățile.

În încercarea de a-și liniști vecinul, niște locatarii au încercat să îl calmeze, dar se pare că bărbatul a început să fie agresiv, abuzându-i verbal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Proceduri DGASPC schimbate de urgență în toată țara după cazul Alexandrei, fetița de 9 ani, ucisă în bătaie de propria mamă/ Raportul a fost finalizat

La fața locului au internevit un echipaj de poliție și un echipaj al jandarmeriei. Bărbatul a fost imobilizat de oamenii legii și a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe a spitalului județean din Suceava. Conform sursei citate, bărbatul a fost ulterior transferat şi internat pe secţia de psihiatrie a spitalului.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere și continuă cercetările.

Soț și soție, atacați cu toporul la Satu Mare

Doi soți din Satu Mare au fost atacați cu un topor, la sfârșitul lunii trecute, în timp ce se plimbau liniștiți pe stradă. Bărbatul a fost lovit în zona arcadei ochiului drept, iar soția lui a fost rănită pe partea dreaptă a feței.

”La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unei altercații cu implicarea mai multor persoane, în localitatea Ambud. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 49 de ani și a unei femei de 48 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, au transmis autoritățile.

Făptașii se pare că au fost reținuți, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si