Un bărbat de 29 de ani din Târgu Jiu este cercetat pentru o tentativă de omor comisă în Bruxelles, Belgia.

El a fost găsit în urma schimbului de informații făcut de oamenii lege dintre cele două state. Au mai fost emise opt mandate de arestare, dintre care trei în lipsă. Mai multe persoane l-au ajutat pe bărbat să iasă din țară.

Citește și: Circulația pe Podul Grant va fi închisă, de luni, pe sensul dinspre Calea Crângași către Strada Turda. Care sunt rutele alternative

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La data de 12 octombrie a.c., în urma schimbului de informaţii realizat prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională- I.G.P.R., dintre poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi autorităţile judiciare din Belgia, a fost depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, pe teritoriul Belgiei, în Bruxelles”, a transmis, în cursul zilei de vineri, Poliţia Română.

Un bărbat din Târgu Jiu de 29 de ani este dat în urmărire internațională pentru o tentativă de omor comisă în Belgia

Un bărbat din Târgu Jiu de 29 de ani este dat în urmărire internațională pentru o tentativă de omor comisă în Belgia

[Sursa foto: Poliția Română]

Au fost emise 8 mandate de arestare preventivă

Oamenii legii au efectuat activități pentru depistarea inculpatului și probarea activității infracționale a acestuia, dar și a celorlalți oameni care l-au ajutat să scape de urmărirea penală.

„Au fost emise 8 mandate de arestare preventivă  , dintre care 3 în lipsă, pentru mai multe persoane care l-ar fi sprijinit pe bărbat să se sustragă de la urmărirea penală şi să treacă

frontiera de stat în mod fraudulos. De asemenea, pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare, la locuinţele mai multor persoane, ca urmare a sprijinului acordat în scopul îngreunării cercetărilor în cauza penală, au transmis autoritățile.

Pe lângă tentativa de omor, în dosar se fac cercetări pentru favorizarea făptuitorului, trecerea frauduloasă a frontierei de stat, precum și complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Bărbatul se află în custodia autorităţilor beligiene și urmează să fie iniţiată procedura predării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si