Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, de meserie brancardier, s-a „înarmat” cu o șapcă pe care scria „Poliția”, un pistol tip airsoft și s-a dus la fosta iubită pentru a o amenința.

El începuse că o hărțuiască încă din luna august a anului trecut, atunci când i-a cerut toate cadourile oferite în perioada relației, precum și suma de 30.000 de lei.

Citește și: Alertă în Gorj: un bărbat s-a urcat într-un taxi cu un o armă de tip airsoft

Bărbatul a fost reținut

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 17 mai a.c., s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată. Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar", se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Bărbatul din Tîrgu Jiu i-a cerut fostei iubite toate cadourile oferite pe durata relației

Bărbatul ar fi șantajat-o pe femeie, începând cu luna august 2022, solicitându-i să îi dea înapoi toate cadourile primite pe durata relației, precum și suma de 30.000 de lei. 

Citește și: Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş

Ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere, potrivit Poliției din Gorj.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si